Nyomtatás

Magyar bio ganoderma

Bio gomba Az általunk termelt gombák az Ön egészségét, az egészséges életmódot, az egészséges öregedést szolgáló bio minősítésű, természetes eredetű, 100%-ban magyar alapanyagokból előállított egészségbarát élelmiszerek!

 

Bio őrölt ganoderma

Ganoderma örlemény Ganoderma főbb várható pozitív élettani hatásai a következők:
  • Fokozza az immunaktivitást,
  • Csökkentheti a kemo- és sugárterápia mellékhatásait,
  • Hasznos lehet bakteriális/vírusos fertőzések leküzdésében,
  • Csökkentheti, késleltetheti a II. típusú cukorbetegség mellékhatásait, az inzulinrezisztencia kialakulását,
  • Csökkentheti a gyulladásos folyamatok rizikóját,
  • Kedvezően befolyásolhatja a szív- és érrendszer működését (vércukor-, vérnyomás-, koleszterin- és triglicerid-szint normalizálásában szerepet játszik),
  • Enyhítheti az asztmás, allergiás reakciók súlyosságát,
  • A korfüggő neurodegeneratív betegségek rizikóját csökkentheti (pl. Alzheimer-kór, Parkinson-betegség),
  • Kedvezően befolyásolja, lassítja az oxidatív stressz okozta káros hatások kialakulását,
  • Segítheti a máj működését,előnyös hatású lehet alvászavarok, külső vagy belső stressz esetén.

A ganoderma őrlemény felhasználási javaslata:

Az őrleménye fokozhatja a szervezet természetes méregtelenítő-kiválasztó folyamatait, így fokozatosan szoktassa hozzá szervezetét a fogyasztásához. Első héten napi 1 kávéskanálnyi ajánlott, majd hetente növelheti az adagot a napi 1-3 kávéskanál eléréséig. Az általánosan ajánlott napi adag 2x1 kávéskanál por reggel és este elfogyasztva. Daganatos betegek kemo- és/vagy sugárkezelés ideje alatt, vagy fokozott testi-szellemi terhelés esetén időszakosan 3x1 kávéskanál adagban is fogyasztható.
A ganoderma fogyasztása kevés folyadékkal (kávé, tea, víz, joghurt) elkeverve ajánlott. A C-vitamin (aszkorbinsav) fokozza a termék ß-D-glükán poliszacharid összetevőinek bio hasznosulását.
Előnyös hatású, ha a gombaporból főzetet készítünk (1 kávéskanál port 1-1,5 dl vízben 5-6 percig forraljon, majd hagyja lehűlni). A kihűlt, esetleg csapadékos oldatot szűrje át, majd ízlés szerint mézzel, gyümölcslével ízesítse és fogyassza el. C-vitamin hozzáadásával a termék hatását fokozhatja.

 

Fülöpjakabi ganodermás kávékülönlegesség

Fülöpjakabi ganodermás kávékülönlegesség A kávéba kevert ganoderma semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, vértisztító hatása miatt javítja a vérkeringést, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés.

Rendszeres és kizárólagos fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke.

Magas vérnyomás problémával küzdök is fogyaszthatják. A ganodermás kávékeverék nagy előnye az is, hogy nem terheli meg a szívet.

Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!

 

Ganodermás kozmetikumok

Ganodermás kozmetikumok Bio összetevővel készülő natúr- és bio kozmetikumokból áll a Reishi gomba kivonatát tartalmazó dr. Ganolife termékcsalád.

A Ganoderma lucidum hatóanyagairól a szakirodalomban leírt bőrre gyakorolt hatások:
  • A bőr természetes védekezőképességét javítja
  • Virocid, baktericid és fungicid hatás
  • Gyulladáscsökkentő
  • Szabadgyököket lekötő
  • A Reishi gombának kóros sejtosztódást mérséklő, daganatnövekedést fékező hatásáról is beszámol a tudományos szakirodalom.

 

 Ganodermás krém

Ganodermás krém Javasolt alkalmazási területek:

Vérkeringés javítására
Érintett terület kenésével

Nyirokrendszer tisztítására, és nyirokpangás megszüntetésére
Nyirokpontoknál alkalmazva

Daganatok kezelésére
Daganat feletti bőrfelületre való kenéssel

Daganatos betegségeknél a gombapor együttes alkalmazásával javasolt

Bőrgyulladások, anyajegyek, futószemölcsök kezelésére

Zúzódások, ízületi problémák, rándulások kezelésére

 

 

Bio csokoládés desszert

Bio csokoládés desszert Egy igazi BIO különlegesség: ganoderma gomba – málna szeletek ill. homoktövis darabok csokoládéba mártva.

A Dr Ganolife Bio Csokoládés Desszert nem más tehát, mint egy falatnyi csokiba zárt egészség!

A ganodermás csoki bio pecsétviaszgomba port tartalmaz, amit alacsony hőmérsékleten szárítottak és kíméletes darabolással porhanyósítottak. Ezáltal a gomba minden alkotóeleme sértetlenül a csokoládéba került (tehát nem kivonat). Ezt követően a fülöpjakabi bio termesztésű ganodermát málnával illetve homoktövissel vegyítették, csokoládéba mártották és így csodás ízű, egészséges desszertet kaptak.

 

Czibere Edit
Tel.: 06-30-925-3829
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


A termékek üzletünkben megvásárolhatók!

Cím: 5300 Karcag, Kossuth tér 11-13.


Bővebb információ: biogomba.hu

A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További részletek.